tirsdag 2. april 2013

Global Sustainable Currency Summit GSCS 2013

EURO ASIA Economic Forum , en organisasjon bestående av Kina, Russland, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Tadjikistan, Uzbekistan inviterer i slutten av september FN, BIS med flere til toppmøte for å diskutere innføring av nytt globalt valutasystem og forslag til en ny global felles valuta:

The Global Currency 


Målet med toppmøte er å analysere feil ved nåværende og tidligere valutasystemer. Diskutere og finne en overenskomst angående den internasjonale valutakrise / valutakrig. Definere framtidige behov for alle nasjonale økonomier og verdens handelen. Definere en global løsning med en global valuta som for eksempel , og en implementerings prosedyre i samarbeid med alle myndigheter og aktører.

Dette er enda ett tydelig signal om at USDs tid som global hoved valuta snart er over. Det skal bli interessant å se hvordan dette utvikler seg. (Hint legg merke til gulllenken på logoen under)


PS. Jim Willy har nylig skrevet en spennende artikkel hvor han ganske fritt analyserer deler av denne nye Euro Asiatiske handels utviklingen. se her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar