søndag 30. november 2014

NEI flertall til Gull initiativet i Sveits

78 % av sveitserne stemte NEI til gullinitiativet. Etter en knapp ledelse i tidlige meningsmålinger, og påfølgende kraftig skremselspropaganda fra den Sveitsiske sentralbank SSB har sveitserne endret mening. Sveitserne stemte i dag NEI til å sikre sin formue ved å tvinge sentralbanken til å bringe hjemme gullet sitt, holde 20% gull i reserve, samt et forbud mot fremtidig salg av nationens gullbeholdning.

Her ser du balansen til den Sveitsiske sentralbank SSB som klart viser at SSB allerede etter finanskrisen kastet inn håndkleet, og ga opp kampen mot BOJ, ECB, og The FED. Nå har de overbevist befolkningen at denne kursendring var riktig og irreversibel. Det er synd, men når sant skal sies så ser det ikke ut til at folk flest forstår seg på gull som pengereserve og endelig betaling.


Friheten til å trykke ubegrenset med sveitsiske franc er nå sikret. Sveits vil som alle andre land i verden ha frihet til å trykke penger til de mister all tillit. Det kan se ut som det nå ikke er noen vei utenom en global hyperinflasjon og gjeldspenge destruksjon.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar